ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ


Καλώς ήρθατε στο Ρωσικο σχολείο "ΜΙΡ"!

 

Αγαπητοί φίλοι,

15 χρόνια πριν, εμεις, ο Βιατσεσλάβ Αλεξέγιεβιτς Αβέρτσενκο και η Σοφία Βιατσεσλάβοβνα Αβέρτσενκο, είχαμε την τύχη να δημιουργήσουμε και να ξεκινήσουμε τη λειτουργία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού με ονομασία Ρωσικό Σχολείο "ΜΙΡ", το οποίο αποτελεί το παιδικό τμήμα της εκπαιδευτικής οργάνωσης "ΜΙΡ" μαζί με το Ινστιτούτο Ρωσικής Γλώσσας "ΜΙΡ".
 
Μέχρι τώρα, έχουμε την τιμή και συνάμα την ευθύνη να συμμετέχουμε στη ζωή μιάς μεγάλης κοινότητας παιδιών, γονέων και παιδαγωγών καθώς και όλης της ομάδας του Ρωσικού Σχολείου "ΜΙΡ"! Μιάς κοινότητας σοβαρής και ταλαντούχας!

 

Η εκμάθηση στο Ρωσικό Σχολείο "ΜΙΡ" δεν ήταν ποτέ ένα απλό φροντιστήριο αλλά πάνω απ'όλα μία διαπολιτισμική συνάντηση, αποτελούμενη από μαθήματα ιστορίας και λογοτεχνίας, από χορό και θέατρο, ζωγραφική και γιορτές, μία θαυμάσια διαπολιτισμική μας γέφυρα που ενώνει την Ελλάδα με τη Ρωσία!

 
Στην πορεία εξελισσόμαστε, κάνουμε λάθη αλλά μαθαίνουμε από αυτά και γινόμαστε καλύτεροι, είμαστε δίπλα σας και μαζί σας χρονιά με τη χρονιά και συνεχίζουμε την αποστολή μας παρά τις δυσκολίες και αντιξοότητες να κάνουμε την παιδική ηλικία των παιδιών μας λαμπερή, χαρούμενη και πολύγλωσση!
 
Μαθαίνουμε και εμπνεόμαστε από τα παιδιά μας γιατί η Ρωσική γλώσσα είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό μάθημα!
 
Καλώς ήρθατε στο Ρωσικό Σχολείο "ΜΙΡ"!

Λάβετε πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα μας

Childrens Mir

Το ρωσικό σχολείο "Mir" είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός για τη διατήρηση, μελέτη και διάδοση της ρωσικής γλώσσας και του πολιτισμού στην Ελλάδα.

  Children Mir

Κολοκοτρώνη 15, Σύνταγμα - Αθήνα

2103819310
[email protected]

Ώρες λειτουργίας γραμματείας:
Δευτέρα – Παρασκευή 12.00 – 21.00
Σάββατο 11.00 – 15.00