Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ


Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Ο στόχος μας είναι να εμφυσήσουμε στα παιδιά την αγάπη για τη ρωσική γλώσσα και να δημιουργήσουμε στο Κέντρο μας ιδιαίτερο περιβάλλον, μέσα στο οποίο τα παιδιά μας θα μπορέσουν να εκφραστούν μέσα από τη ρωσική γλώσσα, να γνωρίσουν νέους φίλους, να δημιουργήσουν και χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους και το πιο σημαντικό, με τη βοήθεια της ρωσικής γλώσσας, να εξελιχθούν ως προσωπικότητες.

Στο έργο της μη-κερδοσκοπικής οργάνωσης «ΜΙR» εντάσσεται η εκπαίδευση των παιδιών με την παράδοση μαθημάτων, όπως η ρωσική γλώσσα και λογοτεχνία, η ιστορία και η γεωγραφία, βασισμένα στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των ρωσικών σχολείων. Εκτός των άλλων, παραδίδεται το μάθημα ζωγραφικής και εφαρμοσμένων τεχνών, κινούμενων σχεδίων και μουσικής, θέατρο και χορός, θέατρο σκιών και τηλεοπτική τέχνη.

Παραδίδουμε τα μαθήματα με απόλυτο σεβασμό προς την προσωπικότητα του παιδιού ανεξάρτητα από την ηλικία του, με σεβασμό προς το δικαίωμά του να εκφράζεται, να είναι ο εαυτός του, με σεβασμό προς τις ανάγκες του.


Λάβετε πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα μας

Childrens Mir

Русская школа "Миръ" это некоммерческая организация по сохранению, изучению и распространению русского языка и культуры на территории Греции.

  Children Mir

Колокотрони 15, р-н Синтагма, Афины

2103819310
[email protected]

Секретариат Часы работы: Понедельник - пятница 12.00 - 21.00 Суббота 11.00 - 15.00