ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ


Διαγωνισμός απαγγελίας ποιημάτων «Αλεξάντερ Πούσκιν»

 

Διαγωνισμός απαγγελίας ποιημάτων «Αλεξάντερ Πούσκιν»

Ημιτελικός - 2 Απριλίου 
Τελικός - 16 Απριλίου
Κάθε χρόνο από το 2010, την άνοιξη πραγματοποιείται ο διαγωνισμός απαγγελίας ποιημάτων «Αλεξάντερ Πούσκιν», εμπνευστής του οποίου ήταν η διευθύντρια του Ινστιτούτου ρωσικής γλώσσας Mir και ιδρυτής του «Πανελλήνιου Διαγωνισμού Λογοτεχνικής Μετάφρασης Α. Π. Τσέχωφ» Ελισαβέτα Βλαντίμιροβνα Γιάνοβα.
 

Ο διαγωνισμός απαγγελίας στο ρωσικό σχολείο "Mir" είναι μία πραγματική γιορτή τόσο για τα παιδιά όσο και για την κριτική επιτροπή και περνάει όλα τα στάδια που χαρακτηρίζουν κάθε διαγωνισμό, τόσο καλλιτεχνικό όσο και αθλητικό: τον προκριματικό γύρο, τον ημιτελικό, τον τελικό.

 

Το βραβείο των παιδιών είναι μεγάλο! Είναι η αξιολόγηση των συμμαθητών τους, των δασκάλων τους και φυσικάη αξιολόγηση της ανεξάρτητης κριτικής επιτροπής!
Oι μαθητές του σχολείου “Mir” συμμετέχουν σχεδόν πάντοτε σε όλους τους διαγωνισμούς απαγγελίας στο Ρωσικό Κέντρο Επιστήμης και Πολιτισμού στην Αθήνα.
Για πολλά παιδιά, ο διαγωνισμός απαγγελίας «Αλεξάντερ Πούσκιν» στο σχολείο μας είναι ένα ισχυρό κίνητρο για να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στη ρωσική γλώσσα.

Λάβετε πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα μας

Childrens Mir

Το ρωσικό σχολείο "Mir" είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός για τη διατήρηση μελέτη και διάδοση της ρωσικής γλώσσας και του ρωσικού πολιτισμού στην Ελλάδα.

  Children Mir

Αριστείδου 9, μετρό Πανεπιστήμιο, Αθήνα 10559

2103819310
russiancenter.mir@gmail.com

Ώρες λειτουργίας γραμματείας:
Δευτέρα – Παρασκευή 12.00 – 21.00
Σάββατο 11.00 – 15.00