ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ


Ρωσικό σχολείο "Mir" - είναι επίσημος, εξουσιοδοτημένος φορέας των εξετάσεων της «Ρωσικής γλώσσας ως ξένης» στην Ελλάδα

 

Το Ρωσικό σχολείο ΜιΡ στην Αθήνα είναι επίσημο εξουσιοδοτημένο κέντρο διεξαγωγής των κρατικών εξετάσεων της «Ρωσικής γλώσσας ως ξένης» στην Ελλάδα σε συνεργασία με το εξεταστικό κέντρο του Κρατικού Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης.


  • Κάθε χρόνο, το σχολείο προετοιμάζει με επιτυχία μαθητές ηλικίας από 8 έως 17 ετών για τις εξετάσεις.
    Φέτος τα τμήματα 3, 5, 7 και RKI (A1.2, A3) θα αρχίσουν να προετοιμάζονται για τις παιδικές εξετάσεις στα επίπεδα Α1, Α2 και Β1. Με βάση τα αποτελέσματα των εξετάσεων, οι μαθητές θα λάβουν πιστοποιητικό επάρκειας στις εξετάσεις της Ρωσικής γλώσσας στον τομέα της καθημερινής επικοινωνίας.
  • Οι απόφοιτοι της 9ης τάξης και του RKI (8Д) θα συνεχίσουν την προετοιμάζονται για τις διεθνείς εξετάσεις πιστοποίησης της επάρκειας στη Ρωσική γλώσσα ТРКИ (TORFL). Με βάση τα θετικά αποτελέσματα των εξετάσεων, εκδίδεται έγγραφο που πιστοποιεί το επίπεδο επάρκειας της "Ρωσικής γλώσσας ως ξένης" σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR *) και αναγνωρίζεται επίσης από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού στον Ελληνικό Δημόσιο Τομέα (ΑΣΕΠ).

Οι δάσκαλοι και το προσωπικό του εξεταστικού κέντρου του σχολείου Mir βελτιώνουν κάθε χρόνο το επαγγελματικό τους επίπεδο, παίρνουν μέρος σε μηνιαία σχολικά σεμινάρια και πρόσθετα επαγγελματικά εκπαιδευτικά προγράμματα για προχωρημένη κατάρτιση.


Λάβετε πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα μας

Childrens Mir

Το ρωσικό σχολείο "Mir" είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός για τη διατήρηση μελέτη και διάδοση της ρωσικής γλώσσας και του ρωσικού πολιτισμού στην Ελλάδα.

  Children Mir

Αριστείδου 9, μετρό Πανεπιστήμιο, Αθήνα 10559

2103819310
russiancenter.mir@gmail.com

Ώρες λειτουργίας γραμματείας:
Δευτέρα – Παρασκευή 12.00 – 21.00
Σάββατο 11.00 – 15.00