Πρώτο ανοιχτό webinar "Κρατικές Εξετάσεις TRKI Καλοκαίρι 2021"

Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 427
 

Στις 18 Μαΐου 2021, το Ινστιτούτο ρωσικής γλώσσας Mir μαζί με το Κέντρο εξετάσεων TRKI του Κρατικού Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης πραγματοποίησαν το πρώτο ανοιχτό webinar

"Κρατικές Εξετάσεις TRKI Καλοκαίρι 2021" για τους καθηγητές ρωσικής γλώσσας.

Οι ειδικοί του Κέντρου εξετάσεων TRKI: Ναντιέζντα Ντουμπίνινα και Ιρίνα Ιλιτσόβα ανέλυσαν στο ακροατήριο όλες τις λεπτομέρειες των εξετάσεων (τι να προσέξουν, σε τι θα εστιάσουν, που θα δώσουν έμφαση, τις απαιτήσεις κάθε υποενότητας κάθε επιπέδου, τα χαρακτηριστικά των παιδικών εξετάσεων και του σκοπού τους, ποια βοηθητικά βιβλία, τεστ και διαδικτυακές πλατφόρμες θα βοηθήσουν για μία επιτυχή προετοιμασία στις εξετάσεις TRKI του Κρατικού Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης και άλλα πολλά).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας από το Κέντρο εξετάσεων TRKI του SPbU για ένα πολύ ενημερωτικό και ενδιαφέρον webinar. Θα σας δούμε σύντομα στις επερχόμενες καλοκαιρινές εξετάσεις του 2021!

➡ Υπενθυμίζουμε ότι στις 26 και 27 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις TRKI του Κρατικού Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ρωσικής Γλώσσας ΜΙΡ.
? Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα : https://mir.gr / ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο 2103819310.

Υποβολή αιτήσεων μέχρι τις 30 Μαΐου.

Το αναγνωρισμένο κρατικό πιστοποιητικό που εκδίδεται από το SPbU είναι το μόνο επίσημο έγγραφο που πιστοποιεί το επίπεδο επάρκειας της «Ρωσικής ως ξένης γλώσσας», σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR *) και αναγνωρίζεται, επίσης, από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού στον Ελληνικό Δημόσιο Τομέα (ΑΣΕΠ).