Δημιουργική απασχόληση στη ρωσική γλώσσα

Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 2512

 

Στο μη-κερδοσκοπικό οργανισμό «MiR»  λειτουργεί κέντρο ανάπτυξης της παιδικής δημιουργίας μέσα από ένα φάσμα διαφορετικών δραστηριοτήτων. 

Η διδασκαλία στα δημιουργικά εργαστήρια γίνεται στη ρωσική γλώσσα, δίνοντας ευκαιρία στα παιδιά να μαθαίνουν μια γλώσσα παίζοντας και δημιουργώντας.

 

Εργαστήρι Καλών Τεχνών «Παλίτρα»

Τα μαθήματα στο εργαστήρι Καλών Τεχνών συμβάλλουν στην ανάπτυξη των καλλιτεχνικών και πνευματικών ικανοτήτων και ανοίγουν νέους ορίζοντες στη σκέψη των μαθητών.

 

Εργαστήρι Μαθηματικών

Σκοπός του προγράμματος αυτού είναι η αύξηση του ενδιαφέροντος των μαθητών για τα μαθηματικά καθώς και ο σχηματισμός και η ανάπτυξη δημιουργικών και πνευματικών ικανοτήτων.

 

Σκάκι

Όπως είναι ευρέως γνωστό, η ενασχόληση των παιδιών με το σκάκι ενισχύει την μνήμη τους και την συγκέντρωσή τους. Επίσης, αναπτύσσει αναλυτικές ικανότητες, φαντασία και διαπλάθει στοιχεία του χαρακτήρα όπως η πειθαρχεία, η αφοσίωση και η αντικειμενικότητα.

 

Στούντιο Χορού «Σαμοβάρ»

Έμπειροι Ρώσοι καθηγητές παραδίδουν μαθήματα χορού για παιδιά, λαμβάνοντας υπόψη τις καλύτερες παραδόσεις της Ρωσικής αγωγής. Τα μαθήματα χορού γίνονται με διασκεδαστικό τρόπο για την προσέγγιση κάθε παιδιού ξεχωριστά, ανάλογα με τις ικανότητες, τα σωματικά χαρακτηριστικά και την εμπειρία τους.

 

Στούντιο Φωνητικής «Ντο-μι-σόλ-κα»

Ιδιαίτερα ευχάριστη ενασχόληση για τα παιδιά που αγαπούν το τραγούδι και τη μουσική. Για καλύτερη έκφραση και τεχνική στο τραγούδι. Βοηθάει ιδιαίτερα στην εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας και στη σωστή προφορά.

 

Μπάσκετ

Εκτός από δημοφιλές σπορ σε μεγάλους και παιδιά, το μπάσκετ είναι ένα ομαδικό σπορ που απαιτεί στρατηγική, συνεργασία, συντονισμένες ενέργειες και ομαδικό πνεύμα.

 

Αγγλική γλώσσα  (μπόνους δραστηριότητα)

Με τη σειρά μαθημάτων «Παίζοντας στα Αγγλικά» παρέχονται δωρεάν μαθήματα Αγγλικής γλώσσας στους μαθητές του σχολείου ΜΙΡ.

 

Πρόγραμμα  «Ολοήμερο» (μπόνους δραστηριότητα).                    

Δωρεάν μπόνους πρόγραμμα για μαθητές του σχολείου ΜΙΡ.                

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: